• Samsun
  • Son Güncelleme 14:25
İşte Samsunspor'un 5 haftalık karnesi... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor ligde geride kalan 5 haftada umduğu sonuçları alamadı. Kırmızı-Beyazlılar geride kalan haftada 7 puan topladı.

Samsunspor'da son maçlarda yaşanan puan kayıplarının üzüntüsü yaşanıyor. Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan kırmızı beyazlılar, evinde oynadığı son maçta Gençlerbirliği karşısında 2 önemli puan bırakarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Samsunspor 9’ncu sırada yer aldı

TFF 1. Ligde şu ana kadar ligde oynadığı 5 maçta 7 puan toplayan Samsunspor, şampiyonluk yolunda çok önemli 8 puan kaybetmiş oldu. Zorlu bir lig fikstürüne girecek olan Samsunspor, topladığı 7 puanla 9'ncu sırada yer alıyor. 

Lige galibiyetle başladı

Lige Balıkesirspor galibiyetiyle başlayan Samsunspor, deplasmanda ilk yenilgisini Kocaelispor karşısında aldı. Keçiörengücü'nü deviren Kırmızı-Beyazlı ekip Bursaspor deplasmanından aldığı yenilgi ile büyük bir şok yaşadı.

8 gol attı 8 gol yedi

Evinde taraftarı önünde Gençlerbirliği maçına çıkan Samsunspor, maçın uzatma dakikalarında beraberlik şansını yakalayan taraf oldu ve 1 puanı hanesine yazdırdı. Topladığı 7 puanla 9'ncu sırada yer alan Samsunspor, rakip kaleyi 8 kez havalandırırken kalesinde de 8 gol gördü.

Zorlu haftaya girildi

Zorlu bir haftaya giren Samsunspor önce Pazartesi günü deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Bu kritik 90 dakikadan sonra Kırmızı-Beyzlılar, içerde lider Bereket Sigorta Ümraniyespor'u 3 Ekim Pazar günü konuk edecek.

 

0 Yorum

Yorum Yap