SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 09:04
İşte Çarşambaspor'un yeni hocası... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Çarşambaspor’da, Kenan Yelek ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör belli oldu.

Çarşmbaspor'da lider Kuşadasıspor mağlubiyeti sonrası tecrübeli isim Kenan Yelek ile yollar karşılıklı anlaşılarak ayrılmıştı. Yeni teknik direktör arayışı içerisine giren Yeşil-Beyazlı ekip aradığı ismi buldu.

Yeni bir sayfa açıldı

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ve geride kalan haftalarda istediği sonuçları alamayan Çarşambaspor'da yeni teknik direktör belli oldu. Çarşambaspor’un bundan sonraki haftalarda Ufuk Sarı'ya emanet olacak. Yeşil-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Çarşambaspor’umuzun yeni teknik direktörü Ufuk Sarı olmuştur. Camiamıza hayırlı olsun" ifadeleri paylaşıldı. Başkan Özkan Yıldırım'da, "Ufuk hocamıza ve ekibine başarılar diliyoruz.Geride kalan haftalarda ummadık puan kayıpları yaşadık, şimdi o puanları telafi etme zamanı" dedi. 

 

Ufuk Sarı kimdir? 

Çarşambaspor'da Teknik Direktörlük görevine getirilen Ufuk Sarı, 3 Aralık 1967 Ordu doğumlu. Zonguldakspor, Uşakspor, Tokatspor, Kızılcahamamspor, Y. Malatyaspor, Ankara Demirspor, Yeni Amasyaspor, Ankaragücü, Çubukspor ve son olarak Arhavispor'da teknik direktörlük görevini üstlenen Sarı, son takımı olan Arhavispor'da 11 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyet elde etti. 

 

 

0 Yorum

Yorum Yap