SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 19:25
İş birliği protokolü imzalandı... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun'da Gençlik Spor İl Müdürlüğü, OMÜ ve Türkiye Buz Pateni Federasyonu arasında 'İş Birliği Protokolü' imzalandı

Samsun'da Gençlik Spor İl Müdürlüğü Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) ve Türkiye Buz Federasyonu tarafından imzalanan protokol ile 'Buz Pateni'nde iş birliğine gidilecek.

Samsun'da OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Samsun Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Kasapoğlu ve Buz Pateni Federasyonu Başkanı Gökhan Özdemir arasında iş birliği protokolü imzalandı. Buz Pateni Federasyonu Başkanı Gökhan Özdemir, beraberinde  Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Erim Erhan ve Buz Pateni Federasyonu Karadeniz Bölge Sorumlusu Davut Numanoğlu ile OMÜ Rektörlüğünü ziyaret etti. 

OMÜ: EK DERS OLARAK OKUTULSUN
Samsun’da Buz Pateni branşının geliştirilmesine , yaygınlaştırılmasına, antrenör ve sporcu yetiştirilmesine yönelik üniversite, Gençlik Spor ve Buz Pateni Federasyonu'nun işbirliğini amaçlayan protokol taraflarca imzalandı. OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, "Bünyemizdeki  Yaşar Doğu Spor Bilimleri  Fakültesi'ndeki öğrencilerimizin bu branşı tanımaları, bu sporun ders olarak okutulmasına yönelik işbirliği yapacağız. Protokolün ilimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

KASAPLAOĞLU: MODERN TESİSLERİMİZ VAR
Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Kasapoğlu da, "Bu protokolle modern tesislerimizin daha çok sporcu ile buluşmasını  amaçlıyoruz.  Samsun’da  buz pateni sporunun yaygınlaşması için her türlü işbirliğine açığız" diye konuştu.

FEDERASYONDAN 'ANTRENÖR' DESTEĞİ
Buz Pateni Federasyonu Başkanı Gökhan Özdemir, ise, "Samsun bu sporun gelişmesi için son derece uygun bir şehir. Modern tesisleri ile tam bir spor Kenti. Bu protokolle Federasyon olarak antrenör desteği sağlayacağız
cağız" dedi. İmza törenin ardından karşılıklı plaketler takdim edildi, hatıra fotoğrafı çekildi.

 


  

  

0 Yorum

Yorum Yap