SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 10:52
İmzayı attı, SBB TV'de konuştu... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor'un flaş transferlerinden biri olan Yusuf Abdioğlu, SBB TV ekranlarında yayınlanan 55. Dakika programında Kırmızı-Beyazlı camiaya önemli mesajlar verdi. 

Transferde fark yaratan Yılport Samsunspor, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Son dönemlerde transferi adeta yılan hikayesine dönen ve çeşitli iddiaların ortaya atıldığı Yusuf Abdioğlu'da Kırmızı-Beyazlılar'a imzayı attı.

 

Başkan Yüksel Yıldırım ve Futbol Direktörü Batu Kaplan'ın yer aldığı imza töreninde Yusuf Abdioğlu ile 2 yıllık anlaşma sağlandı. İmzayı atan Abdioğlu, ilk kez SBB TV ekranlarında yayınlanan ve gündemin nabzını tutan 55. Dakika programının konuğu oldu. 

Parayı değil şehrimi seçtim

Kırmızı-Beyazlı camiaya önemli mesajlar veren Yusuf Abdioğlu, "Çok mutluyum, şehrime geldim. Çocukken hayalini kurduğum takımda oynama fırsatı elde ettim. Parayı değil, şehrimi seçtim. Kötü oynadığımız maçlar olacak. Kötü gününde olan arkadaşlarımız olacak. Destek olduğunuz zaman inanın her şey daha kolay olacak. Özellikle ilk haftalarda desteğe çok ihtiyacımız var. Taraftarımızdan tek ricam bu. Bir uyum süreci olacak. Ama bize inansınlar. Biz bunu başaracak güçteyiz" dedi. 


 

0 Yorum

Yorum Yap