SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 01:25
Gözler golcüde olacak Görseli
SPOR

Tuzlaspor maçında sahaya ilk 11'de çıkan ve oyunda kaldığı süre içerisinde performansıyla övgü alan Tomane, gözüne Bal-Kes'i kestirdi.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Ligde yarın evinde Aydeniz Et Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Kırmızı-Beyazlılar'da hazırlıklar tamam. 6 aylık bir sakatlık döneminin ardından sahalara Tuzlaspor maçıyla yeniden dönen golcü oyuncu Tomane, sergilediği performans ile büyük alkış almıştı. Golcünün şimdiki hedefi ise Aydeniz Et Balıkesir. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın şans vermesi halinde forma giyecek olan Tomane, 90 dakikada fileleri havalandırmak istiyor. Teknik Direktör Sağlam, "Tomane'nin performansı bizleri memnun ediyor. Süper Lig'e çıkış serüvenimizde, en azından 6 aylık bölümde yapamadıklarını şimdi yaparsa bu takımın şampiyonluğuna katkı sağlayacaktır" dedi. 

 Görseli Samsunspor'da hazırlıklar tamamlandı...
Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Kırmızı-Beyazlılar yarın evinde Aydeniz Et Balıkesirspor'u konuk edecek. Son 6 maçta kayıp istemeyen Samsunspor rakibini devirip Süper Lig hayaline bir adım daha yaklaşmak istiyor.

0 Yorum

Yorum Yap