SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 08:47
Genel Menajer Emre Ekim, "inananlar asla kaybetmez" Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Genel Menajer Emre Ekim, "Mersin karşısında güzel bir sonuca imza attık. İnancımızı hiç kaybetmedik, ING Basketbol Süper Ligi’ne yükselmek için elimizden geleni yapacağız" dedi. 

Türkiye Basketbol Ligi'nde(TBL) mücadele eden Samsunspor Basketbol, evinde Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 84-69'luk skorla devirmişti. Potanın dev adamları bu sonuçla ligde ikinci sıradaki yerini korumayı başardı. Puanını 47’ye yükselten Samsunspor, lider Manisa Büyükşehir Belediyespor’un mağlup olması ile aradaki puan farkını da 1’e indirdi. 

Lider puan kaybetti

Genel Menajer Emre Ekim, "Mersin karşısında güzel bir sonuca imza attık. Bizleri iç saha maçlarımızda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Lider Manisa'nın puan kaybetmesi bizlere bu hafta iki kez mutluluk yaşattı. İnancımızı hiç kaybetmedik, ING Basketbol Süper Ligi’ne yükselmek için elimizden geleni yapacağız. Hocamız İlker Salman ve ekibi ile bunun için uğraş veriyoruz. Bizlerin yanında olmaya devam edin. Hep beraber mutlu günlere yelken açalım" dedi. 


 

0 Yorum

Yorum Yap