SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 04:30
Futsalda heyecan bambaşka... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Okul Sporları Şube Müdürlüğü taerafından organize edilen Genç Erkekler Futsal İl Birinciliği heyecanı oynanan karşılaşmalarla start aldı. 

Okul sporları genç erkekler futsal il birinciliğinde heyecan Canik Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmalarla start aldı. Günün ilk maçında Alaçam Şadiye-Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi ile Vezirköprü Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Normal süresi 4-4 biten mücadelede Alaçam temsilcisi penaltı atışları sonunda rakibini 7-6'lık skorla mağlup etti. İkinci maçta ise Tekkeköy Necati Akçağlılar Anadolu Lisesi ile Ladik Akpınar Fen Lisesi karşı karşıya geldi. 

Büyük bir mücadele örneğinin yaşandığı ilk yarı golsüz berabere sona ererken ikinci devrede etkili olan Ladik temsilcisi Mustafa ve Furkan’ın golleri ile maçtan 2-1 galip ayrıldı. Tekkeköy temsilcisinin tek golü ise Adem’den geldi. Günün üçüncü müsabakasında Atakum Anafartalar Anadolu Lisesi ile Çarşamba Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Atakum temsilcisi Ali ve Talip’le skoru 2-0’a getirirken, Çarşamba temsilcisi Efe ile skoru bire indirdi ve ilk devre sonucunu belirledi (2-1). İkinci devrede skor değişmedi ve Atakum temsilcisi maçtan 2-1’lik skorla galip ayrıldı.

 

 

0 Yorum

Yorum Yap