SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 03:38
Filenin şampiyonu Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Birimler Arası 1'nci Voleybol Turnuvası oynanan final müsabakasının ardından yapılan ödül töreniyle son buldu. 8 takımın yer aldığı renkli turnuvada şampiyon Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı takımı oldu 

Samsun Büyükşehir Belediyesi Birimler Arası 1'nci Voleybol Turnuvası nefes kesen maçların ardından yapılan ödül töreniyle sona erdi. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 8 takımdan 96 personelin yer aldığı renkli turnuvada 16 karşılaşma oynandı. 

Final müsabakasında Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı ile karşılaşan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı kıyasıya mücadele içerisinde geçen maçtan galibiyetle ayrılarak şampiyonluk kupasına uzanan takım oldu. Yapılan törende şampiyonluk kupasını Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İdris Akdin verdi. İkincilik kupasını Anakent A.Ş. Genel Müdürü Fatih Karaçor, üçüncülüğü  Gençlik ve Spor Şube Müdürü Savaş Keskin ve dördüncülüğü Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri Amiri Tolga Doğan takdim etti.

Şampiyonada ikincilik kupasını Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı, üçüncülüğü Özel Kalem Müdürlüğü ve dördüncülüğü Samulaş Güvenlik takımları yapılan törenle aldı. 

 

0 Yorum

Yorum Yap