SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 13:04
Eroğlu ve Soykan açıkladı... İşte transferdeki son gelişmeler. Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

SBB TV ekranlarında her Salı akşamı yayınlanan '55. Dakika' programının canlı yayın özel konuğu olan Genel Müdür Soner Soykan ve Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, açıklamalarda bulundu. 

Salim Yıldız, Ersan Kip ve Can Göktaş'ın sorularını yanıtlayan Soykan ve Eroğlu, şampiyonluğa olan inançlarını bir kez daha dile getirdi. 

Kampta her şey yolunda
Antalya kampının güzel havada geçtiğini söyleyen Yılport Samsunspor A.Ş Genel Müdürü Soner Soykan, "Kampımız çok verimli havada geçiyor. İkinci yarıya en iyi şekilde teknik ekibimiz ve takımımız hazırlanıyor. Cumhuriyetimizin 100. Yılında şampiyonluk en çok bize yakışacak. Bu doğrultu da gerekli takviyelerimizi yapacağız. Başkanımız ve icra kurulu olarak bizler taraftarımızı mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz" dedi. 
 
12 Ocak bekleniyor
Transferlerde son durum nedir? sorusu üzerine Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Biz transfer yapmak için transfer yapmak istemiyoruz. Eksik bölgelerimizi biliyor ve ona göre hareket ediyoruz. Süper Lig'den yapılacak transferlerimiz var. 12 Ocak tarihini bekliyoruz, gelecek oyuncular takımlarında forma giyen isimler. 4 transfer yapmayı planlıyoruz." ifadelerini kullandı. 

Herkese gösterelim
Kırmızı-Beyazlı camiaya seslenen Eroğlu, "Antalyaspor-Fenerbahçe maçını izledim. Tribünlerin doluluk oranı güzel bir görüntüydü. Bizlerde Altay ile oynayacağımız karşılaşmada stadı dolduralım. Eğer biz  şampiyon olacaksak taraftarımızın desteği ile olacağız. Ne kadar şampiyonluğu istediğimizi gelin herkese gösterelim" dedi.

0 Yorum

Yorum Yap