SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 23:13
Efsane kaptan Emin Kar gecede anıldı Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor'un efsane ismi Emin Kar, vefatının 1. yılında mezarı başında dualarla anılırken, Emin Kar'sız 1 Yıl anma gecesinde ise duygusal anlar yaşandı.

Yılport Samsunspor Kulübü efsane kaptan Emin Kar için vefatının 1. yılında 'Emin Kar’sız 1 Yıl' anma gecesi düzenlendi.
 
Samsun'da Ömer Halisdemir Salonu'nda Spor Sektörü Derneği tarafınfan düzenlenen anma gecesine Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Kulüp Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, Kulüp İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Yılport Samsunspor Futbol Akademi Teknik Direktörleri, Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Vennas Akyol Haznedar, Samsunspor Divan Kurulu Başkanı Hakkı Tomaç, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, eski futbolcular, taraftarlar, Emin Kar'ı sevenler ve ailesi katıldı.

Adını yaşatacağız

Emin Kar'ı anma gecesinde konuşan Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş Başkan Vekili Veysel Bilen, "Böyle akşamlar söz almak ve hislerimizi ifade etmek çok zor. Hele de bu ömrünün büyük kısmını sevdiği, inandığı şehre, kulübe adamış bir kardeşimizin vefatinin yıl dönümünde yapıcaksanız bu daha zor. Gönül isterdi ki bugün sevgili Emin Kar kardeşimiz aramızda olsaydı, bu geceyi de hiç düzenlememiş olsaydık. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum" dedi. 

Emin Kar'ın oğlu Mustafa Kar ise, "Bir yıldır çok kez konuşuldu. Hakkı yendi, bırakıp gitmedi. Her çağırıldığında oradaydı. Babam, 'malzemeci bulamasalar ben gider yaparım' derdi. Çağırsalar tabutun içinde de olsa giderdi. Kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu. 
 

0 Yorum

Yorum Yap