• Samsun
  • Son Güncelleme 17:52
Dev turnuvada muhteşem final... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

'Kaybetmek yok' futbol turnuvası final maçlarının ardından yapılan ödül töreni ile son buldu. Turnuvada şampiyon takımlar kupalarını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in elinden aldı.

Samsun Büyükşehir Belediyespor, Altınordu Futbol Okulu ve Kışlaspor Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Kaybetmek yok' futbol turnuvası oynanan final maçlarının ardından yapılan ödül töreni ile son buldu. Samsun Büyükşehir Belediyespor Futbol Akademi Tesisleri'nde düzenlenen dev organizasyona ilkokul sınıflarından yaklaşık 3500 sporcu katıldı.

 

Kaybedenin olmadığı renkli turnuvada öğrenciler keyifli anlar yaşadı. Yapılan ödül töreninde ise şampiyon olan takımlara kupalarını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir verdi. Katılım sağlayan takımları tebrik eden Başkan Mustafa Demir, "Geleceğin yıldız adayları yetişiyor. Böylesi renkli turnuvalarda çocuklarımızın yanında olmak mutluluk verici. Büyükşehir Belediyesi olarak yarınlarımız olan çocuklarımızın her zaman yanındayız" dedi. 

Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Engin Uzun ise, "İlkokullarımız arasında 7'incisi düzenlenen 'Kaybetmek yok' futbol turnuvası bu sene 8 okulumuzda düzenlendi. Amacımız çocuklara sporu sevdirmek ve sporcu kimliği kazandırmayı hedeflemektedir. 1, 2, 3 ve 4. sınıfların katıldığı bu etkinlikte yaklaşık 3500 çocuk sporla buluştu. Turnuvada 8 okuldan 4'üncü sınıf ve 3'üncü sınıflar olmak üzere 192 sporcu birincilik kupası ve madalya almaya hak kazanmıştır" ifadelerini kullandı. 


 

0 Yorum

Yorum Yap