SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 11:46
Cumhurbaşkanı Erdoğan, sporcularla iftarda buluştu... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Geleneksel Sporlar Gençlik ve Spor Kulübü'nde düzenlenen "Sporun Yıldızları İftar Programı"na katıldı. 

Ankara'da "Sporun Yıldızları İftar Programı"nda başarılı sporcularla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin spor alanında fetret devrini geride bıraktığını söyledi. Erdoğan, "Tüm imkanlarımızla sporcularımızın yanında olmayı sürdüreceğiz" dedi.

Erdoğan, "Bizim yüz akımızsınız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu iftarı Türkiye'nin yüz akı sporcularıyla yapmaktan büyük bahtiyarlık duyduğunu belirterek, "Sizler, yarışmalarda elde ettiğiniz derecelerle sadece bireysel kariyerinizi zirveye taşımakla kalmadınız, aynı zamanda ülkemize eşsiz hizmetler yaptınız, insanımıza çok büyük sevinçler yaşattınız. Milletimizi uluslararası arenada başarıyla temsil ettiğiniz, İstiklal Marşı'mızı tüm dünyaya dinlettiğiniz, al bayrağımızı farklı spor organizasyonlarında gururla dalgalandırdığınız için her birinizi tek tek tebrik ediyorum." dedi.

Büyükşehir'in gururu Nisanur 

İftar programına Samsun Büyükşehir Belediyespor'un milli Eskrim sporcusu Nisanur Erbil'de katıldı. Erbil son olarak Sırbistan'ın Novi Sad şehrinde düzenlenen Gençler ve Yıldızlar Avrupa Eskrim Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanmış ve Türk eskrim tarihinin en iyi Avrupa Şampiyonası derecesini elde etmişti.

 

0 Yorum

Yorum Yap