• Samsun
  • Son Güncelleme 08:49
Cedit Ilıcaspor fark yaratacak Görseli
SPOR

Kapılarını Samsun Şehir Gazetesi'ne açan Cedit Ilıcaspor Kulübü yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. 350 kişilik sporcu ordusuyla çalışmalarını sürdüren kulübün hedefi şampiyonluklara imza atmak

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Samsun amatörüne yıllardır başarıyla hizmet eden Cedit Ilıcaspor Kulübü, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyor. Kapılarını Samsun Şehir Gazetesi'ne açan Mavi-Beyazlı kulübün şampiyonluk dolu bir sezon geçirmek istiyor. Her yaş kategorisinde hizmet veren Cedit Ilıcaspor, 350 kişilik sporcu ordusuyla farkını ortaya koyuyor. 

Başkan Demir'e teşekkür ediyoruz

Cedit Ilıcaspor Kulübü yöneticisi Mehmet Kumbasar, "Samsun amatöründe her yaş kategorisinde biz varız. 6 antrenör arkadaşımız ile çocuklarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Şu an lisanslı 350 sporcumuz bu çatı altında yer alıyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir, geçtiğimiz günlerde yapılan görüşmelerde amatör spor kulüplerine yardım ettiklerini ve bunun devam edeceğini söylemişti. Bizde Cedit Ilıca Spor Kulübü olarak kendisine de şimdiden yapacağı yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Amatör sporlar gerçekten büyük bir sevgi ile yapılıyor. Vaktinizi ayırmak, kendi özel hayatınızdan biraz ödün vermeniz gerekiyor. Liglerin en kısa sürede başlamasını bekliyoruz.   

   

0 Yorum

Yorum Yap