• Samsun
  • Son Güncelleme 18:13
Çarşambaspor lidere yenildi... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

 

Çarşambaspor evinde konuk ettiği lider Kuşadasıspor'a 3-1'lik skorla mağlup oldu.

Çarşambaspor TFF 3. Lig 4. hafta müsabakasında lider Kuşadasıspor ile evinde karşı karşıya geldi. Çarşamba Şehir Stadyumu'nda oynanan 90 dakika sonunda Yeşil-Beyazlı ekip sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. 

Çarşambaspor geride tamamladı

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ancak geride kalan haftalarda beklenmedik sonuçlar alan Çarşambaspor, Kuşadasıspor karşısında da taraftarlarını üzdü. Karşılaşmaya galibiyet parolası ile çıkan Çarşambaspor, maça istediği gibi başlayamadı. Müsabakanın 16.dakikasında Aykut Topal topu kendi ağlarına gönderdi ve Yeşil-Beyazlı ekip 1-0 geriye düştü. Karşılaşmanın 31. dakikasında ise Kuşadasıspor baskısı sonucu Yiğit ile farkı 2'ye çıkardı(0-2). Farkı azaltma çabası içerisine giren Çarşambaspor ise 41'de Muhammet Öztürk ile skoru 2-1'e getirdi ve devre bu skorla tamamlandı. 

Beklenen olmadı

İkinci 45 dakikada beraberlik için yüklene Çarşambaspor, kontra ataklar ile gol bulma yollarına gitti. Ataklardan eli boş dönen Yeşil-Beyazlılar, 85. dakikada Kuşadasıspor'dan Galip'in golüne engel olamadı(1-3). Maçın geride kalan bölümlerinde başka gol sesi çıkmayınca Çarşambaspor sahadan 3-1 mağlup ayrıldı ve 4. haftada da aradığı 3 puanı bulamadı. 

 

0 Yorum

Yorum Yap