• Samsun
  • Son Güncelleme 20:46
Çarşambaspor ilk hafta deplasmanda... Görseli
SPOR

Yeni sezonun ilk maçında Şile Yıldızspor ile karşılaşacak olan Çarşambaspor'da gözler artık 90 dakikaya çevrildi. Yeşil-Beyazlılar'da tek hedef ise galibiyet

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


 
TFF 3. Lig 2021-2022 sezonu başlıyor. Samsun'u temsil edecek olan ve hedefini TFF 2. Lig olarak belirleyen Çarşambaspor'da ilk maçında Şile Yıldızspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Pazartesi günü saat 16.30'da ilk maçına çıkacaklarını ifade eden Başkan Özkan Yıldırım, tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. 
 
Daha güçlü bir takım olduk

Bu sezon daha diri ve güçlü bir kadro kurduklarını belirten Başkan Yıldırım, "Yeni sezonumuz hayırlısı ile başlıyor. İlk maçımızda Şile Yıldızspor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Takımımız yarın yola çıkacak ve maç öncesi kampa girecek. Bu sezon daha güçlü bir kadro kurduğumuza inanıyorum. Biz yönetim olarak elimizden geleni yaptık. Artık söz teknik heyet ve oyuncularımızda olacak. Kenan Yelek hocamıza ve ekibe güvenimiz sonsuz. Hedefimiz her zaman bir üst lig olmuştur. BAL'dan bu yana yönetim olarak yaptıklarımız ortadadır. Destekleri için Çarşamba Belediye Başkanımız Halit Doğan'a teşekkür ediyoruz" dedi. 

0 Yorum

Yorum Yap