• Samsun
  • Son Güncelleme 18:49
Büyükşehir'in madalya avcıları iş başında... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

19 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası'nda 700 puanla zirvenin sahibi olan Büyükşehir'in milli gururları 'Bulgaristan Junior İnternational 2022' şampiyonasına en iyi şekilde hazırlanıyor.

Samsun Büyükşehir Belediyespor yıldızını parlatmaya devam ediyor. Kulüp son olarak badminton kategorisinde önemli bir başarıya imza attı. 19 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası'nda 700 puanla zirvenin sahibi olan Büyükşehir, şimdi gözünü Bulgaristan'a çevirdi. 

Bulgaristan Svilengrad şehrinde 11-14 Temmuz tarihlerinde yapılacak 'Bulgaristan Junior İnternational 2022' turnuvasında Türkiye Samsun Büyükşehir Belediyespor sporcuları Anıl Ulaç Atan, Miraç Kantar, Kerem Acu, Mustafa Samet Tunçer, Arda, Doğaç Atan, Nisanur Tuncer, Kader Çotur, Defne Ilgın Koçak ve Reyhan Ceren Çevik boy gösterecek.

 

Ayrıca 15-20 Haziran tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan U15 Türkiye Badminton Şampiyonası'nda yine Büyükşehir, madalya kazanmak için uğraş verecek. 

Antrenörler, Yaşar Kaya, Ömer Aydogmuş, Demet Kaya ve Aşkın Atan, "Yeni zaferler için kolları sıvadık. Hedefimiz Ankara ve Bulgaristan'da yapılacak şampiyonalarda altın madalyalar kazanmak. Sporcularımıza desteklerinden dolayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir'e teşekkür ediyoruz" dedi

 

0 Yorum

Yorum Yap