• Samsun
  • Son Güncelleme 19:39
Büyükşehir'in Dünya Şampiyonu sporcusuna sürpriz karşılama Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Dünya Şampiyonu Alperen Berber ve 3'üncü olan İbrahim Özdemir'e, Samsun Çarşamba Havalimanı'nda coşkulu bir karşılama töreni yapıldı. 

İtalya’nın Roma kentinde 25-31 Temmuz 2022 düzenlenen U17 Dünya Güreş Şampiyonası’nda 80 kiloda mindere çıkan Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Alperen Berber, final müsabakasında karşılaştığı Azerbaycanlı İsmayil Rzayev’i 3-2 yenerek altın madalyanın sahibi olmuştu. 

Dünya şampiyonu Alperen Berber ve aynı şampiyonada üçüncü olan İbrahim Özdemir, Samsun Çarşamba Havalimanı'nda sevenleri tarafından coşkulu bir karşılama töreni yapıldı. 

Yapılan çiçekli karşılamaya Çarşamba Kaymakamı Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürü Savaş Keskin, Güreş İl Temsilcisi Mehmet Baysal, ailesi, sevenleri, antrenör ve sporcular katıldı.

 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'de, 'Şehrine hoş geldin Şampiyon' pankartı ile madalya avcısını tebrik etti.  

 

 

 

0 Yorum

Yorum Yap