• Samsun
  • Son Güncelleme 17:40
Büyükşehir'in altın kızları... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Okullararası Gençler Tekvando Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde tatamiye çıkan Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcuları zirvenin sahibi oldu. 

Çankırı'da düzenlenen Okullararası Gençler Tekvando Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde tatamiye çıkan Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcuları fırtınalar estirdi. 18  İlden 550 sporcunun yer aldığı şampiyonada Hasret Şahin 59 ve Gökçenur Şirin'de 52 kiloda altın madalyanın sahibi oldu. 

6 sporcunun yer aldığı turnuvada 2 altın madalya kazanan Hasret ve Gökçenur, Samsun'un gururları oldu. Sporcularla gurur duyduklarını belirten Antrenör Murat Özden, "Dereceye giremeyen öğrencilerimde bir birinden güzel maçlara imza attılar. Tüm öğrencilerimizin eksiklerini tamamlayıp hedeften sapmadan yolumuza devam edeceğiz. Her turnuvada biraz daha gelişeceğiz Maç maç daha hazır hale geleceğiz. Başarı Emek ister, emek vermeye devam. Çocuklarını maddi manevi destekleyen bize güvenen tüm velilerime teşekkür ediyorum. Bu sonuçlarla beraber 2 öğrencimiz 1-5 Nisan arasında Alanya’da yapılacak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar" dedi.  

0 Yorum

Yorum Yap