• Samsun
  • Son Güncelleme 13:58
Büyükşehir'den milli takıma Görseli
SPOR

Badminton Olimpiyat Hazırlık Merkezinde yapılan U19 Milli takım seçmesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcuları büyük başarıya imza attı. Kulüp bünyesinden 5 sporcuyu ay-yıldızlı formayı giydirecek.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Ankara'da 9-13 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Badminton Olimpiyat Hazırlık Merkezinde yapılan U19 Milli takım seçmesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi fırtınası esti. Birçok spor alanında başarılara imza atan kulüp badminton kategorisinde de yine Samsun'a sevinç yaşattı. 

Bu gurur Samsun'un 

Seçmeler sonrası sporcular Nisanur Tuncer, Kader Çotur, Anıl Ulaç Atan, Miraç Kantar ve Tarık Açıcı derece elde ederek 'Bulgaristan Junior İnternational 2021' ve Yunanistan’ın Alexandroupoli şehrinde yapılacak 'Hellas Junior International 2021' turnuvasında ülkemizi ve şehrimizi temsil edecek. Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş, "Kulübümüz bünyesinden 5 sporcumuz milli forma giymeye hak kazandı. Böylesine başarılar bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah katılacakları 2 turnuvada bu sporcularımız Samsun'a madalyala ile dönecektir. Ayrıca sporcularımızın bu önemli başarıya imza atmasından desteği bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir'e teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

0 Yorum

Yorum Yap