• Samsun
  • Son Güncelleme 17:09
Büyükşehir'den madalyalara ambargo Görseli
SPOR

Ümitler (U21) Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcuları fırtına gibi esti. Rakiplerini geride bırakan Samsun ekibi, toplamda 7 madalya kazandı

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Ankara'da yapılan Ümitler (U21) Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcuları fırtına gibi esti. Rakiplerini geride bırakan Samsun ekibi, toplamda 7 madalya kazandı. 

1762 sporcu yer aldı 

70 ilden 566 kulüp ve 1762 sporcunun katılımıyla yapılan turnuvada Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcuları turnuvaya adeta damgasını vurdu. 2 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan sporcular, galibiyet pozu vermeyi de ihmal etmedi. Turnuvada 63 kiloda Gökhan Emre Kesgin ve 68 kiloda Cemil Tarık Altıngöz, altın madalya kazanma başarısı gösterdi. Emre Kaplan ve Mahir Emre Sakallıoğlu ise tatamide gümüş madalya, 54 kiloda Ozan Ersoy, +87 kiloda Serkan Çakır ve 53 kiloda Elif Sudem Dülger, bronz madalya elde etti. Bu sonuçla birlikte başarılı sporcular 24 -27 Ağustos tarihleri arasında Estonya'da yapılacak Ümitler Avrupa Taekwondo şampiyonasına gitmeye hak kazandı. 

0 Yorum

Yorum Yap