SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 17:56
Büyükşehir'den ilk imza... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyespor transferde bombaları patlatmaya başladı. Önceliği iç transfere veren Mavi-Beyazlı kulüp tecrübeli eldiven Ömer Seis ile yeniden sözleşme imzaladı. 

Samsun Süper Amatör Lig'de fırtınalar estirerek adını Bölgesel Amatör Lig'e yazdıran Büyükşehir Belediyespor'da transfer harekatı başladı. Samsun'un gençleri ile BAL'da boy göstermeyi hedefleyen Mavi-Beyazlı kulüp ilk olarak tecrübeli teknik adam Hasan Şengün ile anlaşma sağlamıştı.

 

Titiz bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyespor, transfere kaleci bölgesinden başladı. Geçen sezon başarılı bir grafik çizen takımın ikinci kaptanı Ömer Seis ile bu sezon yeniden anlaşma sağlandı. 

Seis yakışanı yaptı

Ömer'in yuvada kalmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Engin Uzun, "Transferde hedefimiz kendi öz evlatlarımıza yönelmek. Samsun'un gençleriyle güzel işler yapmak istiyoruz. Kalecimiz Ömer Seis ile yaptığımız görüşmeler olumlu geçti ve kendisi Büyükşehir Belediyespor'da kaldı. Karakterli, düzgün oyuncularımız ilk tercihimiz olacak. Ömer'de BAL sezonunda yeniden bizlerle beraber yani ait olduğu yerde olacak" dedi. 


 

0 Yorum

Yorum Yap