• Samsun
  • Son Güncelleme 22:13
Büyükşehir'den dev adım... 20 Yıllık imzalar atıldı. Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor'un geleceğine ışık tutacak olan Mustafa Kemal Erkanat Batıpark Tesisleri düzenlenen imza töreni ile 20 yıllığına Kırmızı-Beyazlılar'a tahsis edildi.  

İlkadım Batıpark’ta yapımı süren Yılport Samsunspor Akademi Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri'nde güzel bir gelişme yaşandı. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Samsunspor Kulübü Derneği arasında Samsun Futbol Akademisi Projesi Ortak Hizmet ve İşbirliği Protokolü imzalandı.  

Bakan Muş, "Hayırlı olsun"

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Hayırlı olsun, önemli bir konu çözüme kavuştu. Nice yıldız futbolcular inşallah bu tesislerden yetişecektir. Samsunspor'a bu alanımızı tahsis ettik. Önümüzdeki 20 yılla alakalı konu kapanmıştır" dedi. 

Önemli bir prestij katacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'de, "Ticaret Bakanımız, Milletvekili Adayımız Sayın Mehmet Muş ve kıymetli protokollerimizin katılımlarıyla Samsun Büyükşehir Belediyemiz ve Samsunspor Kulübü Derneği arasında Samsun Futbol Akademisi Projesi Ortak Hizmet ve İşbirliği Protokolümüzü imzaladık. 

Bu tesislerimizde nice iyi futbolcular yetişecek, şehrimize önemli bir prestij katacaktır. Samsun’umuza, Samsunlu gençlerimize ve sporcularımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Samsun Futbol Akademisi Projesi Ortak Hizmet ve İşbirliği Protokolü Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Metin Köksal ve Yılport Samsunspor Kulübü Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen arasında imzalandı.  

0 Yorum

Yorum Yap