• Samsun
  • Son Güncelleme 13:00
Büyükşehir'den amatöre dev destek... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından 'Futbolun Yıldızları' ödül töreni düzenlendi. Törende 2022 yılında şampiyon olan futbol takımlarına, futbola vefa hizmet verenlere kupa ve teşekkür plaketi verildi.

Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen 'Futbolun Yıldızları' ödül töreni renkli görüntülere sahne oldu. Törende, 2022 yılında şampiyon olan futbol takımlarına, futbola vefa hizmet verenlere kupa ve teşekkür ödülleri verildi. Ayrıca törende Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından amatöre destek olarak 1.500.000 TL nakdi para yardımı sağlandı. 

Amatör spor vefadır
TRT Spor spikeri Cüneyt Ersan'ın sunumuyla gerçekleşen ödül töreninde konuşan ASKF Başkanı Şener Aydın, gecede ödül alan sporcu ve ailelerini tebrik ederek "Çocuklarımız için fedakarca mücadele eden semt ve mahalle takımlarının yaşatılması için onların maddi manevi destekleyelim. Unutmayalım ki amatör spor vefadır. İlimiz sporuna destek veren büyüklerimiz bizim başımızın tacıdır" dedi. 

Yoğun katılım
Törene, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, TFF Bölge Müdürü İbrahim Güven, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci Ordu ASKF Başkanı Metin Kır, Ordu TÜFAD Başkanı Turgut Kır, TFF Samsun İl Temsilcisi Hasan Özbulut, TFF Ordu İl Temsilcisi Fatih Çelebi, TÜFAD Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak, Yol-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun, MHP Samsun İl Başkanı Osman Kandıra, Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Yılport Samsunspor Genel Müdür Soner Soykan, Yılport Samsunspor İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek, Yılport Samsunspor Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar ve Gençlik Geliştirme Sorumlusu Ali Bilgici, TFFHGD Samsun Şube Başkanı Samet Çiçek, amatör kulüp başkanları, Şimşekler Taraftar Grubu Onursal Başkanı Volkan Altun, Tribün Lideri Melih Demirbaş, Söğütlübahçe Tribün Lideri Hikmet Şimşek, amatör kulüp temsilcileri, gazeteciler, ödül alan sporcular ve aileleri katıldı. 

Başkan Demir, "Samsun fark yaratıyor"
Törende konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Büyükşehir Belediyesi olarak iyi bir ekiple, iyi bir yönetimle, bu işe gönül verenlerle beraber amatör sporu destekliyoruz. Biz istiyoruz ki Samsun’dan Türkiye’ye futbolcu yetiştirelim. Bu konuda amatör sporcularımıza gereken desteği vermeye her zaman hazırız. Futbol branşında faaliyet gösteren amatör spor kulüplerimize 1.500.000 TL değerinde nakdi destek bulunduk. Bu şehirde yetişen,amatör kulüplerimizde eğitim alan çocuklarımızın bir gün dünya kupasında top koşturduğuna ve gol attığına şahit olacaksınız. Bunu asla unutmayın. Yaptığımız ve yapacağımız spor yatırımları ile Türkiye'de fark yaratmaya devam ediyoruz" diye konuştu. 

Unutulmadılar
Samsun amatörüne geçmişte ve günümüzde hizmetleri bulunan siyasiler, başkanlar, antrenörler ve futbolcular da unutulmadı. Gecede TSYD Samsun Şube Başkanı Avni Demir'e, vefat eden ASKF Başkan Yardımcısı Murat Karaman anısına eşine ve yine Termespor As Başkanı Hüseyin Kambur'un yeğeni Yavuz Kambur'a şilt verildi.

 


 

0 Yorum

Yorum Yap