• Samsun
  • Son Güncelleme 21:53
Büyükşehir'den 2 madalya Görseli
SPOR

3.Multi Avrupa Tekvando Oyunlarında Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcuları Enes Kaplan 55 kiloda şampiyon, Edanur Çelik ise 52 kiloda bronz madalya kazandı

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Bulgaristan Sofya'da Şehrinde yapılan 3.Multi Avrupa Tekvando Oyunlarında Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcuları Enes Kaplan 55 kiloda şampiyon, Edanur Çelik ise 52 kiloda bronz madalya kazanma başarısı gösterdi. Alınan bu sonuçla Enes Kaplan Gençler ve Ümitler Avrupa şampiyonasına katılma hakkı elde etti. 

 Görseli Büyükşehir'den milli takıma
Badminton Olimpiyat Hazırlık Merkezinde yapılan U19 Milli takım seçmesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcuları büyük başarıya imza attı. Kulüp bünyesinden 5 sporcuyu ay-yıldızlı formayı giydirecek.

Meyvelerini topluyoruz

Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş, "Sporun her alanında çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Bunun meyvesini ise toplamaya başladık. Antrenörlerimiz ve sporcularımızın göstermiş oldukları performanslarından dolayı kutluyorum. Ayrıca sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir'e de teşekkür ediyoruz" dedi.

0 Yorum

Yorum Yap