• Samsun
  • Son Güncelleme 15:11
Büyükşehir üzdü... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Evinde 10 kişi kaldığı maçta öne geçen ancak skoru koruyamayan Samsun Büyükşehir Belediyespor rakibi Ünye 1957 Spor'a 2-1 mağlup oldu. 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grup 8. hafta müsabakasında Samsun Büyüşehir Belediyespor evinde 10 kişi kaldığı maçta Ünye 1957 Spor'a 2-1 mağlup oldu. 

Maça kontrollü başlayan ev sahibi ekip Samsun Büyükşehir Belediyespor, sağlı sollu ataklar ile gol aradı. Mavi-Beyazlı ekip Ahmet ile de çok sayıda net gol pozisyonundan yararlanamadı. 43. dakikada ise topsuz alanda rakibe müdahalede bulunan Berke Alazkan maçın hakemi tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı ve Büyükşehir Belediyespor sahada 10 kişi kaldı. 

Soyunma odasına 10 kişi giden Mavi-Beyazlı ekip 77. dakikada Caner ile 1-0 öne geçti. Golden hemen sonra ise konuk ekip Ünye 1957 Spor, 81'de Osman Doğru ile beraberlik golünü kaydetti. Maçın uzatma dakikalarında kontra atak ile tehlikeli gelen Ünye 1957 Mehmet ile galibiyet golünü buldu ve sahadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı. 

Samsun Büyükşehir Belediyespor-Ünye 1957 Spor karşılaşmasını Samsunspor Kulübü İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır ve Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu'da izledi. 

0 Yorum

Yorum Yap