SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 16:15
Büyükşehir fark yaratacak Görseli
SPOR

Samsun amatörünün köklü kulüplerinden biri olan Büyükşehir Belediyespor Kulübü, yaz futbol okulları kayıtlarını başlattı. Yaz döneminde sporun keyfi 'Büyükşehir'de' yaşanacak

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Sporun ve sporcunun yanında olmaya devam Samsun Büyükşehir Belediyespor'da yeni bir dönemin heyecanı başlıyor. Pandemi nedeniyle yeşil sahalardan uzak kalan her yaştan sporculara kapılarını açmaya başlıyor. Samsun amatöründe her yaş kategorisinde sayısız başarılara imza atan Mavi-Beyazlı kulüp, ücretsiz olacak futbol okullarında geleceğin yıldız adaylarını yetiştirmeyi hedefliyor. 

Kayıtlar devam ediyor
Samsun merkez ve bu yıl ilk kez Atakum ilçesinde de spor okulları çalışmalarını yürütecek olan Büyükşehir Belediyespor, hijyen kurallarını ön planda tutuyor. Başkan Engin Uzun, "Bu yıl çocuklarımızla buluşmanın mutluluğu içerisinde olacağız. Hem Samsun merkez hemde Atakum ilçesinde faaliyetlerimiz olacak. Kayıtlarımız merkezde Piazza AVM karşısı ve Haluk Ulusoy Anfi Tiyatro ile Atakum'da (SASKİ) arkasında bulunan  Büyükşehir Belediyespor tesislerinde devam ediyor" dedi. 

2 Görseli

2

1 Görseli

1

0 Yorum

Yorum Yap