• Samsun
  • Son Güncelleme 17:37
Boksör aile iş başında... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

İki kardeş, iki can. Her ikisi de ringlerde önemli başarılara imza attı. Melih ve Sudenaz, hem babaları hemde antrenörleri olan Ramazan Ballıoğlu ile yeni hikayeler yazmak için kolları sıvadı. 

Samsunlu milli sporcu Melih Yıldırım Ballıoğlu ve Sevindik Boks Spor Kulübü sporcusu Sudenaz Ballıoğlu, katılacakları Türkiye Boks Şampiyonası öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. 2021 yılı içerisinde gençler kategorisinde şampiyon olarak ülkemizi Karadağ'da milli formayla temsil eden Melih Yıldırım Ballıoğlu yine zaferlere imza atmak için kolları sıvadı.

 

Ringlerin hırçın kızı 

Ringlerin hırçın kızı Sudenaz Ballıoğlu'da abisi gibi altın madalyanın peşinde. 2019 ve 2021 yılında Türkiye ve Avrupa Yıldızlar Üst Minikler kategorisinde Avrupa 3'ncüsü olan Sudenaz, 2022 yılında yapılacak Gençler Türkiye Şampiyonası'nda yumruklarını konuşturacak. 

Hem baba hem antrenör

Melih ve Sudenaz'ın hem babası hemde antrenörleri olan Ramazan Ballıoğlu, "Aile boyu boks sporuna gönül verdik. Kızım ve oğlum bizleri her zaman elde ettikleri başarılı sonuçlar ile gururlandırdı. Şimdi ikisi de katılacakları turnuvalarda yine altın madalya peşinden koşacak. Hem Melih hemde Sudenaz ile 2019 ve 2021 yaptığımız başarıları 2022 yılında tekrarlamak istiyoruz" dedi.

 

0 Yorum

Yorum Yap