SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 04:48
Bayram Bektaş: 'Yeni sayfa açmak istiyoruz' Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor'da Teknik Direktör Bayram Bektaş, Pazar günü oynayacakları Çaykur Rizespor maçından 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Yılport Samsunspor, Çaykur Rizespor ile Pazar günü deplasmanda karşılaşacak. Kırmızı-beyazlı ekip, maçın hazırlıklarını Bayram Bektaş yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü. 

Rize deplasmanından 3 puan hedeflediklerini ifade eden Bayram Bektaş, “Çaykur Rizespor karşılaşması öncesi son taktik antrenmanımızı gerçekleştirdik. Yarında hayırlısıyla yola çıkıp, inşallah iyi oynayıp, 3 puan ile döneceğimiz bir maç olur. Elbette taraftarımızın camiamızın beklentisi bu. Ama bu çocuklar inanılmaz bir aile oldular. Tek üzüntüleri, oyunlarının karşılığını alamamak. İnşallah iyi oynayıp 3 puan ile döneriz. Herkes için de iyi olur ve buda bizim için güzel bir başlangıç olur. Kadroda bir değişikliğe gidilebilir. Biliyorsunuz ki biz 4 haftadır, asıl mevkii kanat olan forvetle oynuyoruz. Forvetin olması bizim iki kanatta da inanılmaz elimizi rahatlatıyor. Dolayısıyla forvette ve merkez orta sahada duruma göre eksik oyuncuların yerini dolduracak futbolcularımız var. Her maçın hikayesi farklıdır. Rakip iyi organize olan, büyük bir camianın takımı. Ama bizde büyük bir camiayız. Kim oynarsa oynasın hedefimiz 3 puan ile sahadan ayrılmak” dedi. 

0 Yorum

Yorum Yap