• Samsun
  • Son Güncelleme 16:04
Bayram Bektaş : Gol yollarındaki sıkıntı atamadığımız için Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Teknik Direktör Bayram Bektaş bugünkü antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Pazartesi günü oynanacak Manisa FK maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, “Maçlarda baskı uyguladığımız doğrudur. Ben konuştuğum zaman datalarla, verilerle konuşmak durumundayım.

Bu 3 maçta son 2 sene yakalanan pozisyona göre çok daha fazla zenginlik var. Ancak atamıyoruz. Oyuna baktığımız zaman baskın oynuyoruz. Gol yollarında sıkıntı atamadığımız içindir. Son maçta rakip 10 kişiyken yediğimiz goldür.

Ondan sonra kaçırdığımız goller vardı. 90 artı 7’de golü atsak şuan liderdik. 2 puan kaybettik. Bu takım kaybetmiyor, bu takım baskın oynuyor. Samsunspor bu ligde bir güçtür. Bütün rakiplerde bunu kabul ediyor.

Bugünde Manisa FK maçının hazırlıkları sürüyor. Taktik idmanla bugün sürdürüyoruz. Tek mutsuzluk bu takımın şuan lider olması gerekiyordu. Önümüzdeki maçı kazanıp taraftarlarımıza camiamıza hediye etmek istiyoruz” dedi.

Orta sahaya transfer yapmayacaklarını belirten Bayram Bektaş, “Şuanda Alp’in olmaması tamamen yönetimle alakalı bir karardır. Ben her oyuncuyu severim. Ali Ülgen sağ bek olduğu için belki daha fazla süre almak istediği için başka takıma kiralık gitmesi söz konusu oldu.

Hasan Kılıç ise ayrılmak istediği için yönetimle konuşarak, yolları ayırdı. Bundan sonra da gideceği takımda başarılar diliyorum. Orta sahaya transfer konusunda ise, transfer olarak hiç öyle bir düşüncemiz yok. Zaten oyuncumuz Cihan var. Cihan 2 yönlü oynuyor. Sarp var, Polat var, Muhammet Ali var.

Bunlar gelecekte Samsunspor’un formasını giyecek oyuncularımızdır. Onlara da süre verebileceğimiz maçlar olacaktır” diye konuştu.

Manisa FK galibiyeti ile bir seri yakalamak istediklerini ifade eden Bayram Bektaş şunları söyledi:

“Kadro olarak başka beklentilerim de vardı. Bugüne baktığımızda başkanımızdan tutun bütün çalışanların, tesistekilerin bu oluşumda katkıları var. Bu takımın böyle olmasında herkesin katkısı var. Her maçı kazanmak için oynuyoruz.

Altay maçını kazandık. Eyüp maçında oynadığım oyunla galibiyet bekliyordum. Erzurum maçında da galibiyet bekliyordum. Oynadığımız maçlarda parametrelere bakılırsa bana hiçbir takım üstünlük sağlayamadı. Ben eleştiriye açığım.

Gol atamıyorum. Bu çocuklara moral vermemiz lazım. Bu çocuklar bunu hak ediyor. Yüzde 100 şampiyonuz diyorlar. Mutsuz olanın burada işi yok. Samsunspor camiasında mutsuz olan biri olmamalıdır. Bu taraftarı hiç kimsenin üzmesine hakkı yok. Özellikle bu hafta kazanarak, Manisa maçında bir seri yaparak taraftarımıza hediye etmek istiyoruz."

0 Yorum

Yorum Yap