SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 10:46
Batu Kaplan, "Samsunspor'un başarısı için buradayım" Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Daha önce Kasımpaşa Kulübü Üst Yöneticisi(CEO) Serkan Reçber'in ekibinde yer alan ve Scouting görevini yürüten Batu Kaplan ilk açıklamalarını samsunsehirgazetesi.com'a yaptı.  

Yılport Samsunspor'da yeni bir dönem başlıyor. Kırmızı-Beyazlı ekipte Futbol Gelişim Direktörlüğü ve Başkan Yüksel Yıldırım'ın Başdanışmanlığı görevine getirilen Batu Kaplan, ilk açıklamalarını Samsunsehirgazetesi.com'a yaptı. Türkiye'de daha önce Kasımpaşa Kulübü Üst Yöneticisi(CEO) Serkan Reçber'in ekibinde yer alan ve Scouting görevini yürüten Kaplan, Avrupa ve Afrika'da geniş bir oyuncu izleme ağına sahip. 

Samsunspor'un Türk futbolunda önemli bir yere sahip olduğunu değinen Kaplan, "Başkanımız Yüksel Yıldırım ile bir araya gelerek Samsunspor'un başarısı için neler yapılabilir, ne gibi yeni prpojeler hazırlanabilir bunları konuştuk. Sağolsun kendisi bana inandığını ve güvendiğini söyledi. Bende bu güveni boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağım. Samsunspor kariyerimde başarılara imza atabilmek için önemli bir yer. Buraya yükselmeye geldim, hedefleri olan bir insanım. Her zaman ideallerim peşinden koştum. İngiltere'de futbol üzerine en iyi eğitimleri aldım" dedi. 

Avrupa'da, Almanya, İtalya, İngiltere, Almanya ve Portekiz'de oyuncu portföylerini çok iyi biliyorum. Afrika, Gana, Nijerya'da da geniş bir oyuncu ağına sahibim. Samsunspor'a proje için geldim, uzun soluklu bir yolda hep birlikte başarılı işler yapacağımıza inanıyorum. İnşallah Samsunspor ile çok güzel günlere yelken açacağız" diye konuştu.

 

Kaplan ayrıca, "Madrid'te yapılacak 'Futbol direktörleri' seminerinde Samsunspor'u temsilen bende yer alacağım. Dünyaca ünlü kulüplerin Barcelona, Real Madrid ve Juventus gibi sportif direktörleri ve Türkiye'den de sayılı isimler bu seminere katılacak. Samsunspor'u en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağım" dedi.

 

0 Yorum

Yorum Yap