SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 21:38
Başkanlık Kupası'nda şampiyon Havza Kamlık... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi koordinatörlüğünde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Samsun ASKF ve TFF Samsun İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa organize edilen 'Başkanlık Kupası' turnuvası final maçının ardından yapılan ödül töreni ile sona erdi. 

Toplumsal birlikteliği ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla bu yıl 1'ncisi yapılan düzenlenen dev turnuvaya 55 takımdan 715 sporcu katıldı. 107 maçın oynandığı ve Fair-Play ruhuna yakışır rekabetin en üst düzeyde gerçekleştiği maçlar sonucunda şampiyonluk kupasını Havza Kamlık Köyü takımı kazandı. Turnuvada 2'nci ise Terme Horeca Ambalaj takımı oldu.

 

Şampiyon olan Havza Kamlık Köyü takımına kupa, madalya ve hediye çeklerini Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir verdi. 2'nci olan Terme Horeca Ambalaj takımına ise kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şener Aydın takdim etti. Hediye çeklerini Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İdris Akdin verdi. 

Turnuvada görev alan hakemler adına final maçının hakemi Serkan Perçin'e Samsun Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Süleyman Demirtaş tarafından çiçek takdim edildi. 


 

0 Yorum

Yorum Yap