SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 13:47
Başkan Yıldırım'dan SBB TV'ye özel açıklamalar... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, SBB TV'de yayınlanan '55. Dakika özel programında' gündeme dair merak edilen tüm soruları cevapladı.  

Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, SBB TV'nin özel yayında konuğu oldu. Salim Yıldız ve Can Göktaş'ın sorularını cevaplayan Başkan Yıldırım, gündeme dair merak edilen tüm sorulara cevap verdi. 3 buçuk saatlik yayında transfer süreci, CEO çalışmaları, Junior Tallo'nun gelişinin perde arkası, bilet, forma, menajer oyunları, 10 numara için görüşülen isimler, scout ekibi gibi daha bir çok konuda özel açıklamalarda bulundu. 

Gece gündüz çalışıyorum

Ceo konusunda şu ana kadar aradığımı bulamadım. Cenk Ergün ile görüştüm ama kendisi Galatasaray'da görev alınca olmadı. Futbolda herkesi tanımıyorum, elimizden geleni yapıyoruz. Samsunspor'a yakışan en iyi ismi getirmek için uğraşıyorum. Ben kendim CEO görevini en iyi şekilde kendim yapıyorum. Gündüzleri Yıldırım Holding, geceleri de Samsunspor için çalışıyorum. Tek başıma üstlendiğim bu durumda Allah bana gani gani sabır versin" diye konuştu.

Ben ölene kadar Samsunspor'dayım 

Başkan Yıldırım, "Beni kimse yıldıramaz. Zaman zaman haksız eleştirilere uğruyorum. Kimse merak etmesin, ben ölene kadar Samsunspor'dayım. Eğer Samsunspor'u benden daha çok sevecek biri olduğuna inanır ve kulübün piyasa değerini veren biri çıkarsa o zaman masaya oturmayı düşünürüm" dedi. 

Bu kulüp benimle sınıf atladı

Yıldırım, "Bende istiyorum ilk 2'den çıkalım ama olmayınca bu şehirde başarısız olduğum gfibi hissediyorum. Samsunspor kesin şampiyon dersem bu şehir bana inanır eğer olmazsa herkes mutsuz olacak. O yüzden gerçekci olmak lazım, hedefimiz play-off potası. Eskiden bu kulüp mazot alamıyor, oteller kapılarını açmıoyordu. Şimdi Samsunspor sınıf atladı ve her yerde sonsuz kredisi var. Oteller bizi ağırlamak için kendileri teklif yapıyor" dedi. 

0 Yorum

Yorum Yap