• Samsun
  • Son Güncelleme 10:05
Başkan Yıldırım'dan mesaj var Görseli
SPOR

Başkan Yüksel Yıldırım, "Samsunspor, Süper Lig'e inşallah çıkacak. Artık bu şehirde çocuklarımızın yüzleri gülecek, hüzünler geride kalacak. 5 yıl içerisinde bu kulüp kendi ayakları üzerinde duracak"dedi.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, Radyospor'da yayınlanan 'Üçleme' programında Nazım Türknas ve Volkan Yılmaz'ın canlı yayında konuğu oldu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Başkan Yıldırım, "Taraftarıma söz veriyorum, en kötü ihtimalle bu takım play-off'lardan Süper Lig'e çıkacaktır"dedi. Samsunspor'un planlar dahilinde 5 yıl içerisinde kendi ayakları üzerinde duracağını söyleyen Başkan Yıldırım, "Ben iş hayatımda hep planlı ve programlı hareket ettim. Şirketlerimde nasıl bir yol izliyorsam aynısını da Samsunspor'da da yapıyorum"dedi. 
Asla Pes Etmeyeceğim
Artık çocukların ağlamayacağını dile getiren Başkan Yüksel Yıldırım, "Ben ağlayan yavrularımızın videolarını gördükçe kahroluyorum. Benim yönetimimde artık bu hüzünlü görüntüler yer almayacak. Geride kalan bazı süreçte yönetimsel olarak bizlerinde yanlışı olmuştur. Ben iş hayatımda verdiğim sözleri hep tuttum. Samsunspor'da da verdiğim sözleri tutacağım, bunu herkes bilsin. Biz tek çıkışlı bir yola girdik, buradan geri dönüş yok. Ben asla pes etmeyeceğim, Samsunspor'u en iyi takım yapabilme mücadelesini vereceğim" ifadelerini kullandı.

0 Yorum

Yorum Yap