SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 08:05
Başkan Yıldırım'dan  'birliktelik' vurgusu... Görseli
SPOR

Samsunspor’da Başkan Yüksel Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ile Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, kupanın 26 Mayıs’ta Samsun’a geleceğini söyledi

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Yılport Samsunspor’da Ramazan bayramının ilk gününde Başkan Yüksel Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ile Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Basınla bayramlaşan Kırmızı-Beyazlılar Süper Lig için tek ses tek yürek oldu. Samsunspor’u en iyi yerlere getireceklerini vurgulayan Başkan Yüksel Yıldırım, “26 Mayıs’ta söz verdiğimiz kupayı Samsun’a getireceğiz” dedi. 
Birlikte Başaracağız 
Yine Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’da çok çalıştıklarını ancak 70 puanla play-off’lara kaldıklarını söyledi. Sonuna kadar mücadeleye devam edeceklerini belirten Sağlam, “Ben tesislerde 25 metre karelik yerde bu kulübün başarısı için ekibimizle çalışıyoruz. İnşallah play-off’lardan Samsunspor’u Süper Lig hedefine kavuşturacağız. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi. 
Hedefe Ulaşacağız
Genel Menajer Mustafa Aztopal ise, “Samsunspor hedeflerine ulaşacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. 70 puanla play-off’lara kaldık. Ama son düdüğe kadar savaşmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Savaş Boyar’da, “Şampiyonluk kupası Samsun’a gelecek. Biz yönetim kurulumuz ve teknik ekibimizle beraber bunu başaracağız” dedi. 
Anlaşılan Oyuncular Var 
Yeni sezon öncesi transferde bazı isimlerle anlaştıklarını ve bu isimlerin Yılport Samsunspor’un Süper lige çıkmasını beklediklerini söyleyen Başkan Yıldırım, "Anlaştığımız isimler var, bizim Süper Lig’e çıkmamızı bekliyorlar. Şampiyon olduğumuzda imza atacaklar. Ben okurken çektiğimi biliyorum. Sonuçta sevdiğim bir kulübe geldim, başkan oldum. Hiç kimse beni buraya zorla getirmedi. Herkes korkudan konuşamaz olmuş. Ben de donkişot gibi olmuşum, üzülüyorum. 
Oyunlar Dönüyor 
Yıldırım, "Bir kaç söylemimden dolayı üzerimde oyunlar oynanmaya başladı. Samsunspor’u da bunun içerisine çekiyorlar.Ben yılmayacağım.Çünkü ben temiz bir  insanım, kirli olsaydım bu kadar rahat dolaşamazdım.Hoca arayışında değiliz. Hocamıza olan güvenimiz sonsuz. Play-off’lardan sonra geleceğe dair planlarımızı konuşacağız. Ertuğrul Sağlam buraya geldiği günden bugüne zamanı Samsunspor’la geçti. Play-off maçımızı ZTK finali gibi kısıtlı kapasitede taraftar ile oynamak istiyoruz" dedi. 

0 Yorum

Yorum Yap