SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 00:51
Başkan Yıldırım merak edilenleri açıkladı... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Başkan Yüksel Yıldırım, "Elimizde çok aday var. 31 Ocak'ta Avrupa'da transfer dönemi kapansın istiyoruz. Yüksek fiyatlar o zaman düşecektir. Haftaya bizde transferleri bitireceğiz" dedi. 

Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, Samsun Şehir Gazetesi.com'a özel açıklamalarda bulundu. Transferde merak edilenleri açıklık getiren Başkan Yıldırım, transferleri haftaya bitireceklerini söyledi. Salim Yıldız'ın sorularını cevaplayan Yüksel Yıldırım, takıma 2 takviye daha yapılacağının altını çizdi. 

2 transfer yapılacak

Başkan Yüksel Yıldırım, "Transferde çok aday var. Bizde gerekli araştırmaları bu isimler üzerinden yapıyoruz. 31 Ocak'ta Avrupa'da transfer dönemi kapansın istiyoruz. O zaman yüksek piyasa fiyatları düşecek. Bizde belirlenen mevkilere 2 transfer daha gerçekleştireceğiz. Haftaya transfere noktayı koyacağız. Takımımız iyi bir ivme kazandı. Fuat hocamıza ve oyuncu grubumuz güzel işler yapıyor" dedi. 

Resmi teklif yok 

Yıldırım, "Yunus Emre bizim oyuncumuz. Genç ve yetenekli bir kardeşimiz. Onun daha çok Samsunspor formasını giymesini istiyorum. Henüz bize gelen resmi bir teklif yok. Daha pişmesi lazım" dedi. 

Çinari için planımız var

Samsunspor'un sezon başında Partizani Tiran takımından kadrosuna kattığı ancak beklenen performansı veremeyen Erald Çinari konusuna da değinen Başkan Yıldırım, "Henüz net bir şey yok. Ama Çinari için farklı planlarımız var" ifadelerini kullandı. 

 


 

0 Yorum

Yorum Yap