SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 21:32
Başkan Aydın açıkladı: 'Aşı olmayana lisans yok' Görseli
SPOR

Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın, "Kulüplerimiz bu çağrımıza kulak versin. 14 yaş kategorisinde başlayıp BAL'a kadar aşısı olmayan hiçbir oyuncuya lisans çıkmayacak veya vize yapılmayacak" dedi

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Futbolseverlerin merakla beklediği amatör liglerin yakın zamanda başlaması planlanıyor. Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şener Aydın, yeni sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Kulüplere uyarı yapan Başkan Aydın, 'Aşısız hiçbir oyuncunun bu sezon takımlarında forma giyemeyeceğini' açıkladı. 

15 Ekim'de başlayacak

Samsun Şehir Gazetesi'ne konuşan Başkan Şener Aydın, "Herkesin merakla beklediği Bölgesel Amatör Lig'ini 268 takım olacak şekilde 15-21 Ekim tarihleri arasında başlatmayı düşünüyoruz. Onun peşine TFF'den gelecek talimat ile yerel amatör liglerimizde start alacak. Burada önemli konu aşı. 14 yaş kategorisinden BAL'a kadar aşısı olmayan hiçbir oyuncuya lisans çıkmayacak veya vize yapılmayacak. Bu Sağlık Bakanlığımızın bize zorunlu tuttuğu bir husustur. Kulüp başkanlarımıza çağrımız olsun, lütfen aşı konusunda gerekli hassasiyetlerimizi gösterelim" dedi. 

0 Yorum

Yorum Yap