SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 05:27
BAL'da yeni sezon başlama tarihi değişti... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

 

BAL'ın başlama tarihi uzatıldı. 2021-2022 sezonunda yer alacak olan takımlar 30 Ekim tarihinde yeni sezona start verecek.

BAL'ın başlama tarihi TFF tarafından yine uzatıldı. Samsun'dan 4 takımında yer alacağı 2021-2022 Bölgesel Amatör Lig futbol sezonu 17 Ekim'den 30 Ekim tarihine uzatıldı. 

BAL'da tarih uzatıldı

Türkiye Futbol Federasyonu lige katılacak takımların listesini de yayınladı. Buna göre 278 takım içerisinden 263 takım yeni sezonda BAL'a katılım başvurusunda bulundu. Lige katılacak takımlar 30 Ekim tarihine kadar eksikliklerini tamamlama fırsatı bulacak.

Planlamalar yapılıyor

Yeni sezon için en iyi planlamaların yapıldığını ifade eden Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın, Ladik Belediyespor, Terme Evcispor, Karasamsunspor ve Atakum Belediyespor'un Samsun'dan katılım sağlayacağını söyledi. Pandemi koşullarınında göz önünde bulundurulduğunu belirten Aydın, "Biz Samsun ASKF olarak 30 Ekim tarihine hazırlanıyoruz. Samsun'dan katılacak takımlarımıza yeni sezonda şimdiden başarılar diliyoruz. Pandemi nedeniyle futbola büyük özlem duyduk. BAL takımlarımızda bir an önce yeşil sahalara dönmeyi bekliyor" dedi. 

 

0 Yorum

Yorum Yap