SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 09:56
BAL nefesleri kesiyor Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

BAL'da 18. hafta oynanan maçlarla tamamlandı. Ligde yer alan dört Samsun ekibinden sadece Karasamsunspor mağlubiyet yaşadı. 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'ta yer alan Samsun takımları 18. hafta müsabakasında zorlu rakipleri ile karşı karşıya geldi. Samsun sıralamasında en iyi yerde olabilmek için mücadele eden Çarşambaspor, Samsun Büyükşehir Belediyespor, Atakum Belediyespor ve Karasamsunspor puan veya puanlar için sahaya çıktı. 

Ligde zirve mücadelesi veren Çarşambaspor, deplasmanda lider Tokat Belediye Plevnespor ile karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadele içerisinde geçen maçtan Yeşil-Beyazlı ekip 0-0'lık eşitlikle ayrıldı ve 1 puanın sahibi oldu. 

Samsun sıralamasında üst sıraları hedefleyen Büyükşehir Belediyespor, evinde Gümüşhane Telekomspor'u 3-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. 

Atakum Belediyespor'da deplasmanda 1926 Bulancakspor'u konuk oldu. Turuncu-Mavili ekip bulduğu tek golle sahadan 1-0'lık skorla galip ayrıldı. 

Karasamsunspor'da Görelespor ile evinde karşı karşıya geldi. Baştan sona kıyasıya mücadele içerisinde geçen maçtan Karasamsunspor son dakikada kalesinde gördüğü golle 3-2 mağlup ayrıldı. 

0 Yorum

Yorum Yap