• Samsun
  • Son Güncelleme 21:59
BAL ne zaman başlayacak? Başkan Aydın açıkladı... Görseli
SPOR

Futbolseverlerin merakla beklediği Bölgesel Amatör Lig'in başlama tarihi netlik kazanıyor. TFF'nin pandemi sonrası yeni sezonu 21 Ekim'de başlatması planlanıyor

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Geçtiğimiz sezon akıbeti merakla beklenen ve Haziran ayında oynanmasına karar verilen Bölgesel Amatör Lig’in bu sezon ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın, BAL'ın 21 Ekim tarihinde oynanmasının planlandığını söyledi. 

Gözler o tarihe çevrildi

2021-2022 sezonunda 4 Samsun ekibi Terme Evcispor, Karasamsunspor, Atakum Belediyespor ve Ladik Belediyespor'un aralarında bulunduğu 278 takımın BAL'a katılma hakkı bulunuyor. Bu takımlardan 104'ü 2020-2021 sezonunda Bölgesel Amatör Lig' de yer alan takımlardan, 158'i Bölgesel Amatör Lig takımı olup 2020-2021 sezonunda lige katılmayan takımlardan, 16' sı ise 2020-2021 sezonunda TFF 3. Lig'den BAL'a düşen takımlardan oluşuyor. 


Samsun ASKF sezona hazır

21 Ekim tarihine işaret eden Başkan Şener Aydın, "Dünyada ve ülkemizdeki pandemi nedeniyle uzun süre futbola hasret kaldık. Federasyonumuz pandemi seyrine göre en doğru kararları verebilmek için yoğun mesai harcıyor. Nihayetinde futbolseverler tarafından merak edilen BAL'ın yeni sezonu 21 Ekim gibi başlaması planlanıyor. Aşı ve alınacak önlemler ile pandemi dönemini sağlıklı bir şekilde geride bırakacağımıza inanıyorum. Bizde Samsun ASKF olarak gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Lige katılacak Terme Evcispor'a, Atakum Belediyespor'a, Karasamsunspor'a ve Ladik Belediyespor'a başarılar diliyorum" diye konuştu.   


 

0 Yorum

Yorum Yap