SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 14:08
Atıcılık Federasyonu bu çocuğu konuşuyor... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Havalı Silahlar Nevzat Yamaç 19 Mayıs Kupası'nda Samsun'u temsil eden Pars Spor Kulübü sporcusu Burhan Yusuf Çizmecioğlu, bronz madalya kazandı. 

Mersin'de yapılan 'Havalı Silahlar Nevzat Yamaç 19 Mayıs Kupası'nda' ilimizi temsil eden Samsun Pars Spor Kulübü sporcusu Burhan Yusuf Çizmecioğlu, bronz madalya kazandı. 10 yaşında yıldızlar B kategorisinde önemli bir başarıya imza atan Burhan'ı, tüm Türkiye konuşuyor. 

Tecrübeli Antrenör Turgay Saat, "Burhan karşısında yarışan diğer sporcular destekli atışlar yaparken kendisi desteksiz atış yaptı. 
Serilerde 97 puanı toplayan Burhan Yusuf Çizmecioğlu aslında Türkiye Şampiyonu olmuştur. Sporcuların yaşı küçük olması sebebiyle destek tabir edilen materyaller kullanıyor, bizim sporcumuz ise bunu kullanmayıp normal atış pozisyonunda atış yaparak bu puanı elde etmiştir. Burhan, haftada 6 gün 2'şer saat idman yaparak bu yarışmaya hazırlandı. Kendisi oldukça yetenekli ve azimli bir sporcumuz. İnşallah onunla milli takımlarda daha büyük başarılara imza atacağız. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu'na, kulüp başkanımıza ve yardımcılarına teşekkür ediyoruz" dedi.

 

0 Yorum

Yorum Yap