• Samsun
  • Son Güncelleme 18:19
Altın yumruk  olimpiyat peşinde Görseli
SPOR

Samsunlu milli sporcu Berat Acar, Olimpiyat Kota Boks müsabakalarına hazırlanıyor. Altın yumruk kotayı geçip Tokyo'da Ay-Yıldızlı bayrağımızı göndere çektirmek istiyor.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Paris'te 1 Haziran tarihinde yapılacak olan Olimpiyat Kota müsabakalarına hazırlanan Samsunlu milli sporcu Berat Acar, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Antrenör Nihat Bilir eşliğinde hazırlıklarını sürdüren altın yumruk kota müsabakalarını sorunsuz geçip Tokyo'da yapılacak Olimpiyatlara katılmak istiyor. Tecrübeli Antrenör Nihat Bilir, ''Berat çok yetenekli bir sporcu. Kendisi Paris'te yapılacak kota müsabakalarına hazırlanıyor. Hedefimiz kotayı geçip Tokyo Olimpiyatlarına katılmak. Berat'a inanıyor ve güveniyoruz'' dedi. 
HAYAL BİLE EDEMEZDİM
Boksa babasının zoru ile hobi olarak başladığını ifade eden Berat Acar, ''Küçük yaşta biraz yaramaz olduğum için babam beni Nihat hocamızın yanına verdi. Hobi olarak başladığım boksta hayal bile edemeyeceğim başarılara imza attım. Şimdi hedefim önce Paris sonra Tokyo. Ay-Yıldızlı bayrağımızı göndere çektirerek +91 kiloda ülkemde bir ilke imza atmak istiyorum. Herkesin desteklerini bekliyorum, ben ülkem için ringde yumruklarımı konuşturuyorum'' diye konuştu. 

0 Yorum

Yorum Yap