SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 13:27
Açılış maçı Giresunspor'la... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Teknik Direktör Bayram Bektaş, "Giresunspor'dan açılış maçı için teklif geldi. Bizde olumlu karşıladık, sezonun açılış maçını Giresunspor ile oynayabiliriz" dedi.

Yılport Samsunspor'un yeni sezon öncesinde kamp programıyla beraber oynayacağı hazırlık maçları da netleşmeye başladı. Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş'in kendisini arayarak hazırlık maçı oynayalım teklifi yaptığını belirten Teknik Direktör Bayram Bektaş, "Belki de sezon açılış maçı olabilir. Ben de Hakan hocaya olumlu cevap verdim. Bolu kampından döndüğümüzde lig başlamadan önce oynayabiliriz. Lig başlamadan 5-6 hazırlık maçı oynamayı hedefliyoruz. Giresunspor ile bireysel olarak görüştük. Kampta bulunduğumuz takımlara göre kimle maç oynayacağımız belli olacak" dedi.

Hız kesmek yok
Samsunspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri’nde Teknik Direktör Bayram Bektaş liderliğinde gerçekleştiriyor. Dayanıklılık ve kuvvet ağırlıklı bir çalışma yapan kırmızı-beyazlılarda Samsun’a bugün gelen Tomane Mendes, Arvydas Novikovas antrenmanda yer almazken, izinli olan Yusuf Abdioğlu da idmanda yer almadı. Bayram Bektaş, antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 


 

0 Yorum

Yorum Yap