• Samsun
  • Son Güncelleme 06:20
55'nci dakika yine fark yarattı... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

SBB TV ekranlarında yayınlanan '55. Dakika' programı yine fark yarattı. Samsunspor'un flaş transferleri Celil Yüksel ve Alim Öztürk, ilk kez canlı yayında Kırmızı-Beyazlı taraftarlarla buluştu. 

Yılport Samsunspor'un kalbi her Salı akşamı '55. Dakika'da' atmaya devam ediıyor. SBB TV Youtube ekranlarında yayınlanan 55. Dakika'nın bu haftaki konukları Samsunspor'un flaş transferleri Celil Yüksel ve Alim Öztürk oldu.  

Yine bir dönem Samsunspor'da görev yapan tecrübeli teknik adam Polat Canpolat'ta SBB TV ekranlarında Kırmızı-Beyazlı ekibin transfer sürecini değerlendirdi. 

Yuvama döndüm
Memleketine döndüğü için mutlu olduğunu dile getiren Celil Yüksel, "Başkanımız Yüksel Yıldırım beni aradığında çok heyecanlandım. İsteğim artık memleketimin takımının formasını terletmekti. Şimdi bunun için buradayım, Samsun benim evim, yuvam. Samsunspor ise aşkımız. Şanlı forma ile şampiyonluk yaşamak istiyorum" dedi.

 

6 numarayı giyeceğim
Taraftarların 'Celil Samsunspor'da kaç numaralı forma giyecek?' sorusu üzerine Celil, "Samsunspor'da 6 numaralı formayı giyeceğim. İsmim ile alakalı da çok sorular var, ailem adımı Samsunspor'da oynayan efsane futbolcular arasında yer alan Celil Sağır'dan esinlenerek koydu. Umarım ben de onun gibi güzel izler bırakırım memleketimin takımında" ifadelerini paylaştı. 

Şampiyonluk yaşayacağız
Tecrübeli oyuncu Alim Öztürk ise, "Samsunspor yaklaşık 2 yıldır temastaydık. Samsunspor'u gizlice hep takip ediyordum. Burası büyük ve köklü bir camia, Türk futbolunda önemli bir yere sahip Samsunspor. Bende buraya şampiyonluk yaşamaya geldim, inşallah yolumuzun sonu da böyle olacak. Sorular üzerine Samsunspor'da 5 numaralı formayı giyeceğim. Aslen Sivas'lıyım. Taraftarlarımıza mesajım ise hep yanımızda olsun, onları mahçup etmeyeceğiz" dedi. 


 

0 Yorum

Yorum Yap