SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 01:34
Samsun protokolünden bakanlara ziyaret Görseli
SİYASET

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Valisi Zülkif Dağlı, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu'dan oluşan "Samsun Heyeti" Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan yaptığı yazılı açıklamada, ziyaretlerde bakanlara yeni görevleri nedeniyle hayırlı olsun dileklerinin iletilmesinin yanında, bakanlıkları ilgilendiren konularda Samsun'un önemli taleplerinin, devam eden projelerin, yatırımların ve beklentilerin ele alındığı görüşmeler gerçekleştirildiğini belirtti.

Türkiye'nin yatırım, istihdam, üretim, ihracat ile büyüme stratejisine önemli katkı sağlayacak ve bu hedefe güç katacak şehirlerden birinin Samsun olduğuna işaret eden Karaaslan, "Samsun'un tüm değerleriyle geliştirilmesi, 2023 ve ötesine kararlı şekilde taşınabilmesi amacıyla şehrimizi temsilen valimiz, milletvekillerimiz, büyükşehir belediye başkanımız ve AK Parti il başkanımız ile Samsun heyeti olarak sayın bakanlarımıza gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde şehrimizin eğitim, adalet, gıda, tarım ve hayvancılık alanında sahip olduğu birikim ve yatırımlara ilişkin görüş alışverişinde ve bilgi paylaşımında bulunduk." değerlendirmesinde bulundu.

Karaaslan, Samsun'un gelişmesi için çalıştıklarını vurgulayarak, "Vatandaşlarımızın, üreticilerimizin, yetiştiricilerimizin ve çiftçilerimizin yeni beklentilerini, okullarımızın ve eğitim kurumlarımızın ihtiyaçlarını bakanlarımıza ilettik. Hemşehrilerimizin taleplerinin karşılanması ve çözüme kavuşması bakımından süreçlerin en yakın takipçileri olmayı sürdüreceğiz. Sayın bakanlarımıza şehrimize destekleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz." ifadesini kullandı.

0 Yorum

Yorum Yap