• Samsun
  • Son Güncelleme 12:55
Kabine Bugün Toplanıyor Görseli
SİYASET

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Çok sayıda önemli konunun ele alınacağı Kabine Toplantısı bugün yapılacak. Emeklilere verilmesi beklenen bayram ikramiyesine yönelik zammın da konuşulacağı toplantıda Rusya ile Ukrayna arasındaki gerginlik de değerlendirilecek. Kritik toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan kameralar karşısına geçip alınan kararları açıklayacak. Peki emeklilerin bayram ikramiyesi ne kadar olacak? İşte detaylar....

Çok sayıda önemli konuyu içeren Kabine Toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplanacak.Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş, son toplantılarda olduğu gibi yine kabinenin gündemindeki öncelikli başlıklarından biri olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak toplantıda, taraflar arasındaki son durum ele alınacak.

 Kalıcı Ateşkes Gündemde

Türkiye'nin iki ülke liderini bir araya getirmek ve kalıcı ateşkesi sağlamak için yürüttüğü diplomatik çabalar değerlendirilecek.

Emekli İkramiyesi Artacak Mı?

Kabine'de emeklilerin bayram ikramiyesine zam beklentisi de masada olacak.

Bakü-Erivan Barış Süreci

Dış politika başlığında diğer bölgesel gelişmeler de kabine gündeminde yer alacak.Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki barış süreci, NATO üyesi ülkelerle önümüzdeki dönemde savunma sanayii konusunda atılacak ortak adımlar ile Suriye ve Doğu Akdeniz'deki gelişmeler değerlendirilecek.

Fahiş Fiyat Artışları

Fahiş fiyat artışlarına karşı alınacak tedbirler masada olacak Toplantıda iç gündemde öne çıkacak başlıklardan biri ekonomideki gelişmeler olacak. Fiyat artışlarının önüne geçilmesi için atılacak adımlar değerlendirilecek.

Terörle Mücadele

Terörle mücadeledeki son durum ve yaz döneminde yürütülecek operasyonlar da kabinenin gündemindeki bir diğer önemli başlık olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrası yapacağı 'Millete Sesleniş' konuşması ile kabine gündemini kamuoyu ile paylaşacak.

 

 

0 Yorum

Yorum Yap