• Samsun
  • Son Güncelleme 22:42
Cumhurbaşkanı'ndan Önemli Açıklamalar Görseli
SİYASET

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı yayında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Seccadenin üzerine ayakkabı ile basılır mı basılmaz mı bu bir ilim, adap ve edep meselesidir. Farkında olmuş olmamış bu bizi çok da ilgilendirmiyor. Benim halkım bunlara çok önem ve değer verir." ifadelerini kullandı. Erdoğan, anketlere ilişkin 'Hem Cumhurbaşkanı hem de Meclis'te açık ara öndeyiz' şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 24 TV, 360 ve tv4 ortak yayınında gündeme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

"SÜRPRİZ İSİMLER VAR"

Erdoğan, aday listelerine ilişkin “Hafta sonuna kadar kesinleştireceğiz. Önümüzdeki hafta içinde arkadaşlarımızın yerlerini güzel bir törenle açıklayacağız. Kabinedeki arkadaşlarımızla ilgili çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Çünkü her an her şey değişebiliyor. Bakan arkadaşlarımızı istisnalar dışında büyük şehirlerde değerlendirmeği düşünüyoruz. Partimize tevecüühün yüksek olduğu bir aday adaylığı süreci yaşandı. Sürpriz isimlerimiz de olacak, var. Yazar, çizer bu tarz entelektüel çevreden isimler var. Bunların hepsini vakti geldiğinde milletimizin hizmetine sunacağız. Sadece milletvekili adaylarımızı değil, önümüzdeki dönemin kabinesi ve üst yönetimini de şimdiden çalışmaya başladık.

"BİZE GELEN ARAŞTIRMALARDA AÇIK ARA ÖNDEYİZ"

Önündeki anket sonuçlarını da paylaşan Erdoğan; Meydanlarda vatandaşlarım ile bir arada olmak benim için büyük mutluluk. Seçim mitinglerine başlamakta acele etmiyoruz. Programı bayram sonrasına planladık. Bayram sonrası mitinglere başlayacağız. Ramazan boyunca iftar programlarıyla vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Elbette önceliğimiz deprem bölgesi. İstanbul'da bulunduğumuz günlerde de ilçe programlarına katılıyoruz. Bu hafta sonu Pendik'te olacağız. Geçen pazar İstanbul Bağcılar'da yaptığımız törende büyük coşku gördüm. Meydanların dili yalan söylemez. Birileri küresel sistemin en önemli aygıtına dönüştürülen sosyal medyaya bakarak başka hayaller kurabilir ama bizim gördüğümüz tablo şudur. Anketler de algı operasonlarının aracı olarak kullanılabiliyor. Doğru şekilde yapılmış anketlerin önemli ipuçları verdiğini biliyoruz. Medyada dolaşan rakamların anket ile ilgisi olmadığını çok iyi bilinsin. Bize gelen rakamlarda hem cumhurbaşkanlığında hem Cumhur ittifakı olarak Meclis'te açık ara öndeyiz. Farkı açmak için daha çok çalışacağız.” Dedi

"20 NİSAN'DA KARADENİZ GAZIMIZ DEVREYE GİRECEK"

20 Nisan'da Karadeniz gazımız devreye girecek. Karadeniz gazının ateşini Filyos'ta yakacağız. Uzun zamandır ilmek ilmek işlediğimiz enerji bağımsızlığımızın ateşi dalga dalga yayılacak. Önce arama gemilerimizi sonra sondaj gemilerimizi getirdik. Karadeniz'de gazı böyle bulduk. Burada duracak değiliz. Aramaya sondaj yapmaya devam edeceğiz. Biz birileri gibi lafla peynir gemisi yürütmüyoruz. Bizim gemilerimiz bir çağı açar, bir çağı kapatır. Her şeyden öte biz sismik araştırmayla ilgili gemilerimizi aldık. Eskiden bu tür imkanlar yoktu. Şimdi bizim hem sismik gemilerimiz var, hem sondaj gemilerimiz var.

TÜRKİYE EKONOMİ MODELİ

Tüm dünya şu an klasik ekonomi politakaları ile karşılaşılan sorunlara çözüm bulunamadığını gördü. Her yeni küresel kriz bizim ekonomi modelimizin doğruluğunu teyit ediyor. Büyümede, ihracatta tarihi rekorlara imza atıyoruz. Rekorlar kırdığımız bir diğer alan turizm sektörü oldu. Enflasyondaki düşüşün daha hızlı yansıması için gerekli adımları atıyoruz. Ekonomi politikalarımızı daha da güçlendirmek için ciddi hazırlıklar yürütüyoruz. Mehmet Şimşek'in koordinasyonundaki ekip bu doğrultuda hazırlıklar yapıyor.

KILIÇDAROĞLU'NUN SECCADELİ FOTOĞRAFI

Bunların hepsi aynı yerden besleniyor. Seccadenin üzerine ayakkabı ile basılır mı basılmaz mı bu bir ilim adap ve edep meselesidir. Farkında olmuş olmamış bu bizi çok da ilgilendirmiyor. Benim halkım bunlara çok önem ve değer verir. Bizim kültürümüzde seccadde bir halı parçası, başörtüsü bir bez parçası diye yaklaşırsan. Kim bunu diyen bay bay Kemal. Başörtüsü bir kutsalımızdır. Mahremiyetin ifadesidir. Sen kalkıp da bez parçası diyemezsin. Buna böyle diyen Kur'an-ı Kerim için de kağıt parçası der. Cami taş tuğla değildir. Hadisi bile yanlış söylüyorsun bay Kemal. Cennet annelerin ayakları altındadır. Erbakan hocamızın ayet ile ilgili yaptığı açıklamaları iftar sofrasında değişik bir biçimde anlatıyor. Diyor ki Erbakan hoca böyle söylerdi. Yerli yerine oturtmazsan ayete de Erbakan hocamıza saygısızlık yapmış olursun. Vatandaşlarım bu fotoğrafları iyice belleğine kazısın. CHP zihniyetinin fotoğrafı bu. Bu fotoğraflardan sonra seccadenin de değeri artmaya başlayacaktır.

0 Yorum

Yorum Yap