• Samsun
  • Son Güncelleme 01:02
Başkan Demir : Samsun’da tarih yazılıyor Görseli
SİYASET

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yatırım noktasında son 3 yıldır Samsun’un tarih yazdığını ifade etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, belediyenin borç yükünün arttığı yönündeki eleştirilere çok net bir şekilde cevap verdi. Siyasetin bir ilminin olduğunu dile getiren Başkan Demir, “Siyaset tamamen belirli bir seviyeyi ifade eder.

‘Ben siyaset yapıyorum’ diyen insan yalan konuşmaz. Büyükşehir Belediyesi’nde bir sürü emek veren 5 bin çalışanımız var. 3 yıldır Samsun’da tarih yazılıyor. Bunu görmek lazım. Bunu çarpıtmak hiç kimseye yakışmaz. Gelirimiz geçmişe kıyasla 4 kat artmıştır. Üstelik çok sayıda proje ve yatırıma rağmen” diye konuştu.

“Her yılı karla kapattık”

4 beton santrali kurduklarını bunun da bir yıl dolmadan kendini amorti ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir şunları söyledi:

Mustafa Demir

“Aldığımız araçlardan kar ettik. Göreve geldiğimizden bu yana her yılı karla kapattık. Ben siyaseti 21 yıldır yapıyorum. 1 Milyon 375  insanın bizi anladığını biliyorum. Ben gece gündüz sahadayım. Daha bir gün tatil yapmadım. Kimse rakamlarla kelime oyunu yapmasın” ifadelerini kullandı.

“Biz her konu da Türkiye’ye örnek bir belediyeyiz”

“Samsun’da kimlerin bizim belediye başkanlığı icra etmemizden rahatsız olduğunu en iyi bilenlerden birisiyim” diyen Başkan Mustafa Demir şunları söyledi:

“Onlar rahatsız olmaya daha çok devam edecekler. Samsun vizyoner bir kent. Bölgenin merkezi. Hak da hukuk da her anlamda Türkiye’ye örnek bir belediye. Geleceğe yürümede, tarihi dokuda, eğitimde, vizyoner projelerde örnek bir belediye. Bizim derdimiz milletimize hizmet. Eksiğimizi söyleyin, alınmayız, düzeltiriz. Ama siyasi çıkar içinde olmamak koşuluyla.”

0 Yorum

Yorum Yap