SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 18:09
Başkan Demir : Rotamız Cumhurbaşkanımızın yoludur Görseli
SİYASET

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Bu nasıl oldu? Gece gündüz çalışarak oldu. Cumhurbaşkanımız bu gücü nereden alıyor? Milletimizden alıyor. Onun için vatandaşlarımıza hak ettiği hizmeti götüreceğiz. Türkiye, dünyanın en iyi ülkelerinden birisi. Bu dönemi de atlatacağız” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, hafta sonu mesaisinde ilçelerde ve kent merkezindeki yatırımları yerinde inceledi. Vatandaşlarla bir araya gelen, gençlerle sohbet eden Başkan Demir, her gittiği mahallede sevgiyle karşılandı. Genel Sekreter İlhan Bayram ve Genel Sekreter Yardımcısı Metin Köksal ile birlikte yatırımları inceleyen Başkan Demir, Atakum İlçesi Sultan Camisi’nde İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal ve din görevlileri ile bir araya geldi. AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek’in de eşlik ettiği ziyaretin ardından Alparslan ve Alaçam caddelerindeki çalışmaları yerinde takip ederek son durum hakkında bilgi aldı.

Çalışmaları yerinde inceledi

Daha sonra İlkadım ilçesinde Ihlamur Bulvarı, Anadolu Caddesi, Yıldıray Çınar Bulvarı ve Irmak Caddesi’ndeki altyapı çalışmalarını inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ardından da Canik İlçesine geçti. Burada Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile birlikte Sandıklı Sokak, Millet Caddesi, Kanije Sokak, Emek Caddesi ve Şehit Mesut Birinci Caddesi’nde devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Mustafa Demir

Söz verdiğimiz gibi

Samsun merkez ve tüm ilçelerinde altyapı sorunlarını tarihe gömmek için yoğun bir gayret içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Mustafa Demir, “Gece gündüz çalışıyoruz. Bıkmadan usanmadan çalışmalara devam ediyoruz. Söz verdiğimiz gibi il genelinde yol ve içme suyu sorunu yaşayan mahallemiz kalmayacak. 946 mahallemizin altyapı yatırımlarını bitireceğiz” dedi.

Mustafa Demir

Alternatif güzergahlarla hayat kolaylaştı

Yapılan yol çalışmaları ile özellikle kırsal mahallelerde yeni bağlantı noktalarının oluştuğunu ifade eden Başkan Demir, "İl genelinde yaptığımız yol çalışmaları ile mahalleler arasında yeni alternatif güzergahlar oluştururken, mevcut yolların yükünü azalttık.

Vatandaşlarımız toz ve toprak yolları kullanmak yerine artık daha modern yollarda ulaşım sağlıyor. Daha önce de belirttiğim gibi kırsal altyapıyı ilk bitiren şehir Samsun olacak. Hizmet noktasındaki plan ve programımızı 31 Mart seçimleri öncesinde yapmıştık.

Tüm insanlarımızın hayatına dokunma derdindeyiz. 17 ilçemiz ile birlikte el ele verdik. Birlik ve beraberlik içerisinde imkanları verimli kullanarak, vatandaşlarımızla sürekli iletişim halinde olarak çözüm üretiyoruz” diye konuştu.

 Görseli Belediye Evleri Kavşağına estetik dokunuş

Gece gündüz çalışıyoruz

Yatırım ve kalkınmada hiçbir milletin böyle bir 20 yılı olmadığını vurgulayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, bunun gece gündüz çalışarak olduğunu söyleyerek, “Cumhurbaşkanımız bu gücü nereden alıyor? Milletimizden alıyor. Onun için vatandaşlarımıza hak ettiği hizmeti götüreceğiz. Türkiye, dünyanın en iyi ülkelerden birisi. Bu dönemi de atlatacağız” ifadelerini kullandı.

0 Yorum

Yorum Yap