• Samsun
  • Son Güncelleme 17:39
Başkan Aktaş’tan Başkan Demir’e ziyaret Görseli
SİYASET

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ağırladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Misafirini havalimanında karşılayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Başkan Aktaş’ı belediyede ağırladı.

“Belediye’nin kendi imkanlarıyla yaptıkları takdire şayan”

İki başkan şehirlerine özgü hediyeleri birbirine takdim etti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Samsun’da belediye tarafından yürütülen çalışmalardan övgü dolu sözlerle bahsetti. Aktaş, “Samsun, Karadeniz’in en büyük şehri. Bir mihenk taşı. Ciddi kentsel dönüşüm çalışmaları var, trafik projeleri var. Özellikle belediyenin kendi imkanlarıyla minimum maliyetle yaptığı çalışmalar dikkat çekici. Güzel bir sinerji var burada. Başkanımızı tebrik etmek istiyorum” dedi.

Alinur Aktaş

 “Tecrübelerimizi paylaşıyoruz”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, Başkan Aktaş’ı Samsun’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Demir, “Bursa’da çok sayıda Samsunlu yaşıyor. Başkan Aktaş dolayısıyla çok sayıda hemşerimize de hizmet sunuyor. Belediye çalışmalarımız da bazı alanlarda benzerlikler konusu. Karşılıklı tecrübelerimizi paylaşıyoruz” İfadelerini kullandı.

İki başkan yapımı devam eden projelerle ilgili inceleme yaptı. Başkan Demir tanıtım merkezinde projelerini anlattı.

0 Yorum

Yorum Yap