• Samsun
  • Son Güncelleme 14:22

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinin güven verdiğini söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret etti. Başkan Demir’den kente yapılan yatırımlarla ilgili bilgi alan Bakan Soylu, daha sonra Büyükşehir Belediyesi Proje Tanıtım Ofisi ile Kenevir ve İpek Dokuma Atölyesi'ni ziyaret etti. Başkan Mustafa Demir, proje maketleri üzerinden çalışmalarla ilgili gelinen son durumu paylaştı.

Süleyman Soylu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, SBB TV Youtube kanalına da özel açıklamalarda bulundu. Samsun’dan ve yapılan hizmetlerden övgü dolu sözlerle bahseden Bakan Soylu, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalarla güven verdiğini ifade etti.

 “Büyükşehir Belediyesinin hizmetleri vatandaşa güven veriyor”

Bakan Soylu, “Her geçen gün gelişmesini gördüğüm ve bundan da güç bulduğumuz hem de mutluluk ve gurur duyduğumuz bir şehirle karşı karşıyayız. Samsun Büyükşehir Belediyemizin bundan önce yaptığı hizmetleri orada bırakmadan bir bayrak yarışı anlayışıyla devam ettirebilmesi hem de bunu yeni hizmetlerle birleştirebilmesi şehre güven veriyor” dedi.

Süleyman Soylu

“Samsun iyi bir sinerji yakaladı”

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in güzel hizmetlere imza attığını söyleyen Bakan Süleyman Soylu, Samsun’da birliktelik noktasında da bir sinerji yakalandığını söyledi. Bakan Soylu, “Başkanımız hem tecrübesiyle hem de ortaya koymuş olduğumuz iradeyle birlikte Samsun’u daha ileri noktalara götürme noktasındaki kararlılığı adım adım devam ediyor. Başka bir şey daha var; tüm belediye başkanlarımız, tüm kamu yöneticilerimizde iyi bir sinerji yakalamış. Biz de destek konusunda emre amadeyiz “dedi.

0 Yorum

Yorum Yap